Rabu, 26 Maret 2014




Oh yeah, i spended so much money on this arcade game… I love that old school game, if you never played Metal Slug, please, try it, it’s addictive. Enjoy.


Metal Slug PC Collection is een compilatie van zeven klassieke arcade games uit de Metal Slug franchise zoals Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5, en Metal Slug 6.


Description:


Elk van de spellen die in deze compilatie liep op de NEOGEO AES hardware met uitzondering van Metal Slug 6, die liep op de Atomiswave arcade hardware.
In elk van de spellen, spelers gaan door middel van een scrollen, run-and-gun actie fest nemen van vijanden en het opslaan van gijzelaars. Hoe meer gijzelaars die zijn opgeslagen, hoe groter de bonus aan het einde van het niveau. Wanneer een speler sterft, verliezen ze alle van de gijzelaars die zij eerder in het level hebt opgeslagen. Spelers kunnen voertuigen toegang, verkrijgen van nieuwe wapens, en krijgen andere power-up als ze verder door de levels.
Sommige van de spellen zijn meerdere vestigingen, geheime paden, en andere bonussen die extra antwoord waarde te creëren.
inclusief titels

Metal Slug
Metal Slug 2
Metal Slug X
Metal Slug 3
Metal Slug 4, PLUS EDITION
Metal Slug 5, PLUS EDITION



Inbegrepen Kenmerken: -

Metal Slug 1-6 en X zijn opgenomen in de release, en de games zijn niet op enigerlei wijze veranderd. Dit is het zelfde met de personages en vaardigheden, die allemaal hetzelfde hebben gehouden. Echter, handleiding van het spel stelt ten onrechte dat de slide vermogen is haalbaar in Metal Slug 4, 5, en 6 - Metal Slug 4 en 6 omvat niet deze functie in zowel de arcade of console versie.
Extra functies: -
Het spel bevat een aantal speciale functies.
Art Gallery - Concept art van Metal Slug 1 tot 6.
Wallpapers - PSP-enige optie. Een verzameling wallpapers die kan worden gekopieerd naar de Memory Stick.
Sound Gallery - Muziek uit Metal Slug 1 tot 6. De PSP-versie bevat een optie die het mogelijk maakt de speler om de muziek naar de Memory Stick als ATRAC3 copy + formaat audio bestanden met de juiste naam van het nummer en het album tags.
Game Options - Inclusief moeilijkheidsgraad, levens (die beperkt of onbeperkt kan zijn, indien zij beperkt het bedrag van het leven van de speler is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad) en een snelvuur optie.
Interview - Een leesbare interview met enkele van ontwerpers en programmeurs van de games over de Metal Slug serie itsel

















Related Posts by Categories

0 komentar:

Posting Komentar